Контейнери

Офис контейнери

700-01

Най-доброто решение за Вашият обект. Изцяло завършен вид. Изработен от Стабилна метална конструкция и висококачествен сандвич панел. Оборудване с WC, кухненски бокс, климатик, прегради, остъкление и други екстри по желание на клиента.

Строителни контейнери

400-01

Отличават се със своята функционалност и приложение. Могат да се използват за офиси на техническите ръководители, администрацията и служителите, за спални помещения на персонала, за помещения за почивка и хранене. Могат да бъдат използвани многократно с години местейки ги от обект на обект.

Складови контейнери


skladov-konteiner

Характеризират се със своята функционалност, качество на изолацията, практичност. Идеални са за съхранетие на механизация, апаратура, машини, материали, оборудване. Имат възможност за климатизация, вентилация, подсилена елекрическа инсталация. Отваряемостта е по избор на клиента, както и вида на вратите – алуминиеви, метални охранителни ролетки, двукрили метални.

Санитарни контейнери


санитарни контейнери

Преносими санитарни помещения – ново и модерно решение за заведения, бензиностанции, магазинчета, отдалечени обекти, строителни площадки, сгради без изградена ВиК инсталация. Санитарните контейнери са в изцяло завършен вид, готови за използване – моноблокове, мивки, писоари, душкабини. Практичността им е голямо предимство.

Кабини


кабина

Имате нужда от помещение за охрана – решението което Ви предлагаме е охранителни кабини от Мега Бокс – лесно и практично решение. Сами избирате размера на кабината съобразно нуждите си. Проектирате вида и размера на остъкляването.

  • Вземи оферта

    Вземи оферта