Кабини и Павилиони

Мега Бокс произвежда и продава голямо разнообразие от кабини, често използвани за охранителна дейност и затова наричани „Охранителни Кабини“. Особено подходящи са за подслон на пазачи на различни обекти, както и за контролно пропускателни пунктове. В същност, кабините са малки контейнери, подходящи за микро магазини, будки за продажба на вестници, както и малки заведения, особено актуални през летния сезон.

  Стени: Стените може да се изработят по два начина – от две плоскости полиестерен материал подсилен със стъклена вата със запълване на пространството между тях с полиуретанова пяна и по класическия метод – от две плоскости галванизирана ламарина с PVC покритие, и запълване на пространството между тях с полиуретанова пяна с висока плътност. Панелите са италиански и са с високо качество.

  Дограма: Стандартно прозорците на кабините Mega Box са с PVC рамки и темперовано единично стъкло, (автостъкло), с дебелина 5мм. Вратите са от дебелостенен алуминиев профил.

  Ел. инсталация: Електрическата инсталация се монтира в зависимост от конкретното предназначение на изделието. В стандартния си вариант включва: захранване с автоматичен прекъсвач 25А 1Р, монофазен контакт 1х25А, и вътрешно осветление. Инсталацията се изпълнява с кабел СВТ 3х2.2мм.

  Транспорт: Ние работим в тясно сътрудничество с разнообразни транспортни фирми и за Ваше улеснение можем да Ви предложим организация на транспорта. Цената е въпрос на допълнително споразумение, между клиентите и транспортните фирми.

  Монтаж: Mega Box кабините се монтират върху отлята предварително от клиента, бетонна плоча с дебелина минимум 10см. Захващането към основата става с помощта на стоманени болтове. При необходимост от мобилност, кабината може и да не бъде захващана за бетона.

Технически характеристики на кабината:

 • МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ – стоманена, поцинкована
 • СТЕНИ – италиански сандвич панели 40мм /външно и вътрешно – галванизирана ламарина с PVC покритие, изолация – полиуретанова пяна/
 • ПОКРИВ –италиански сандвич панели 30мм /външно и вътрешно – галванизирана ламарина с PVC покритие, изолация – полиуретанова пяна/
 • ПОД – фибер циментова водоустойчива плоскост
 • ПОДОВО ПОКРИТИЕ – ламиниран паркет или балатум
 • ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ – вътрешно осветително тяло – 2бр.x36W; външно осветление – 1бр.x60W; контакти – 2бр.; разклонителна кутия; ел. ключ
 • ВРАТИ – AL дограма, стъклопакет, размери 98×200см
 • ПРОЗОРЦИ – PVC дограма, трикамерен стъклопакет
 • Вземи оферта

  Вземи оферта